ultieme plek voor grote en kleine evenementen

De Goyer is een ideale locatie voor grotere en kleinere evenementen. Ga maar na: een bekroonde brasserie met bar, restaurant, lounge en prachtig terras, maar ook diverse intieme vergaderzalen. De besloten structuur van de Goyer geeft uw gasten al snel het idee ver weg te zijn van de Randstad. Met rust, ruimte, prachtige natuur en een ongestoord verblijf. Het event-team van de Goyer kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring om uw bijzondere dag en avond éxtra bijzonder te maken.

'Met mijn management team gegolft, gegeten en vergaderd: top!'
John, ondernemer

Evenement op maat
Uiteraard is elk evenement aan te passen aan uw persoonlijke wensen en ideeën. Of het nu gaat om een sportieve dag met golf of een unieke eerste kennismaking met de golfsport, een zakelijke vergadering of bijeenkomst, een culinaire lunch, jubileum, een familiebijeenkomst, bruiloft, high tea of een andere feestelijke aangelegenheid: bij ons bent u in de allerbeste handen.

Groepen
Op de maandagen is de Goyer beperkt beschikbaar voor (bedrijfs)evenementen vanaf 12 personen. Bel met Marit Kroeze op 035-5393111.

Kleinere groepen
Op dinsdag en donderdag bent u van harte welkom met een groepje tot 12 personen (max. 4 flights), op voorwaarde dat er aansluitend gedineerd wordt. Op zaterdag is er beperkt ruimte voor ledengroepen tot 24 personen.

Catering thuis
Wist u dat u voor feesten aan huis ook bij de Goyer terecht kunt. Ons keukenteam verzorgt de catering op het hoge niveau dat u van ons gewend bent en voor een prijs die u aangenaam zal verrassen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Neemt u dan contact op met Marit Kroeze op telefoonnummer 035 – 53 93 103 of per e-mail: events@goyer.nl