genieten van een fraaie golfcourse

De Goyer Golf- en Countryclub beschikt over een fraaie 18 holes championship course met wastelands, hoge roughs, heldere waterpartijen en bunkers, alsmede een niet minder uitdagende 6 holes par-3 baan waar het korte spel in al zijn facetten beoefend kan worden. Als gast van onze leden en greenfeespeler kunt u genieten van onze uitdagende en afwisselende golfbanen en de stijlvolle ambiance van onze faciliteiten. Ons clubhuis, kleedruimten en oefenfaciliteiten zijn - zoals u mag verwachten van een vijfsterren golfclub - van alle gemakken en comfort voorzien.

'Als je de statige oprijlaan op komt, voel je al de kwaliteit en heb je meteen het vakantiegevoel.' 
Remco, greenfeespeler

Introducés
Als u bent uitgenodigd door een lid van de Goyer dient u minimaal handicap 36 te hebben. Vergeet u niet uw NGF-kaartje mee te nemen voor de registratie? U kunt per jaar als gast maximaal 10 keer op de Goyer spelen. De eerste vijf keer bedraagt het tarief voor introducés 52,50 euro. Na vijf keer berekenen we 130 euro per introducée. Voor 9 holes zijn deze tarieven 37,50 euro respectievelijk 85,00 euro.

Een lid kan maximaal 3 introducés meenemen tegen het introductietarief. Worden meer gasten uitgenodigd, dan wordt daarvoor het greenfeetarief in rekening gebracht. In dat geval raden we u aan contact op te nemen met Barbara Rens op telefoonnummer 035 - 5393 102 of per e-mail: br@goyer.nl

Greenfeespelers
Voor greenfeespelers geldt een handicap-eis van 28 (dames) en 24 (heren). Het 18-holes tarief voor greenfeespelers is 130 euro; voor 9 holes is het tarief 85,00 euro. Dit geldt ook voor leden van een andere, bij de NGF aangesloten golfclub. U kunt van maandag tot en met donderdag spelen. Telefonisch reserveren kan tot maximaal 7 dagen van tevoren.

Vergeet u niet om bij het ophalen van uw scorekaart en taslabel bij de receptie in het clubhuis (minimaal 15 minuten voor de daadwerkelijke starttijd) uw NGF-kaartje te laten zien? En ook op de Goyer zijn schoenen met metalen spikes niet toegestaan.

U kunt als greenfeespeler per jaar maximaal 5 keer op de Goyer spelen. Wilt u een tweebal spelen dan kan dat van 08.00 tot 09.30 uur.

Goyer baanrecord
In 2012 werd het amateur baanrecord voor heren neergezet door Max Albertus met een score van 65. Tijdens het Nationaal Open in 2017 werd het baanrecord geëvenaard door professional Inder van Weerelt. Voor dames staat het baanrecord sinds 6 augustus 2009 op naam van Karlijn Zaanen met een 67.

Aanvullende informatie
Op onderstaande links vindt u verdere, relevante informatie voor uw bezoek aan onze golfclub.