perfect voor het bedrijfsleven

Met een uitdagende course, een actieve business club en hospitality op hoog niveau, is Goyer Golf & Country Club de perfecte partner voor het bedrijfsleven. Als centraal gelegen plek om te netwerken, met relaties te lunchen of gewoon om ontspannen een rondje te golfen.

Zakendoen op een schitterende locatie in een ontspannen sfeer. De Goyer Golf & Country Club streeft ernaar business en pleasure zo goed mogelijk te combineren.

  • Een afwisselende Top 20 golfcourse van Nederland met greens die tot de beste van het land horen.
  • Horeca in eigen beheer. Voor een lunch of bedrijfsfeest met optimale goede service en prettige tarieven.
  • Heldere advertentietarieven. Van holesponsoring tot adverteren in het clubblad: de Goyer hanteert overzichtelijke prijzen en maakt voorstellen op maat.
  • Ruime netwerkmogelijkheden. Borrels, diners, wedstrijden: er is altijd activiteit.
  • Partners gaan voor. Om wildgroei en scheve gezichten te voorkomen, proberen we vooral langdurige relaties aan te gaan.

 

Zakelijk actief zijn op Goyer G&CC kan op enkele manieren.

Goyer Business Club
De Goyer Business Club gaat over verbinding tussen mensen en bedrijven in de regio ’t Gooi. Het is een inspirerend netwerk dat de Goyer Golf & Country Club als thuisbasis heeft. Klik hier voor meer informatie of bel direct met Maarten Beuningh op 06-4724 0810.

'Je leert iemand echt kennen tijdens een rondje golf. Beter dan bij een lunch of een diner. Je praat niet over het werk maar over de sport. En als er een click op de baan is, is die er meestal ook wel zakelijk.'
Michel Alofs, lid sinds 2012

Corporate member
Bedrijfslid worden kan op naam (u bent dan ook lid van de vereniging en van de Goyer Business Club) of op bedrijfsnaam. In het laatste geval kan uw bedrijf verschillende mensen laten spelen op 1 lidmaatschap. Klik hier voor een overzicht van de huidige bedrijfsleden en sponsors. Meer informatie? Bel of mail met Marit Kroeze op 06-22157216. 

Adverteerder
Voor zakelijke relaties biedt de Goyer diverse mogelijkheden tot adverteren. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren op een hole in de golfbaan, sponsoren van prijzen of het voorzien van scorekaarten van uw logo.
Meer informatie? Bel of mail met Marit Kroeze op 06-22157216.

Sponsor
Er is een aantal zaken waar Goyer G&CC funding voor zoekt. Van talentvolle jeugd tot het optimaliseren van de driving range. Graag kijken we samen met u naar wat u zou kunnen betekenen voor Goyer G&CC en natuurlijk andersom. Klik hier voor een overzicht van de huidige bedrijfsleden en sponsors. Meer informatie? Stuur een mail naar info@goyer.nl of bel 035-5393111.

Partner
Zoekt u manieren om actief te zijn als bedrijf op Goyer G&CC? Door structurele en inhoudelijke bijdragen te leveren aan clubactiviteiten of op een andere manier een hechte relatie aan te gaan? Goyer G&CC ontwikkelt custom made jaarplannen voor haar partners. Meer informatie? Stuur een mail naar info@goyer.nl of bel 035-5393111.

Heeft u een andere vraag? Stuur een mail naar info@goyer.nl. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn.