ook werken op de Goyer is leuk

Werken op de Goyer is leuk: dat merk je aan de enthousiaste ‘zwarte brigade’ en onze creatieve keukenstaf die dankzij het open keukenconcept altijd in verbinding staan met de brasserie. Op dit moment hebben wij een vacature voor een chef de partie.

Bij de Goyer werk je op één van de leukste en mooiste private golf courses van Nederland. Met 850 betrokken leden die vaak komen borrelen of eten en waarmee je echt een band kunt opbouwen. De Goyer is een fijne werkplek: van de sfeervolle brasserie tot het zonovergoten terras, altijd met een prachtig uitzicht over de golfbaan. Recent werd de Goyer met trots verkozen tot Beste Golfrestaurant van Nederland.

‘We zetten graag die extra stap’
Clemens Schottert

 ‘Het plezier begint voor mij al bij het oprijden langs de prachtige bomenlaan: dit is een unieke werkplek in het Gooi. Geen dag is hetzelfde bij ons, van het bereiden van een smakelijke tosti tot een luxe meergangendiner voor soms wel 100 mensen. ‘Nee’ kennen we niet: we zetten graag die extra stap voor onze leden. Ik werk in een hecht team waar creativiteit en ontwikkeling gestimuleerd wordt en waar altijd ruime en vrijheid is om iets nieuws uit te proberen.’

‘Altijd gezellig druk’
Ilayda Buldaç

‘Ik vind het fijn om bij de Goyer te werken omdat het een unieke locatie is met een groot en mooi terras waar het in de zomer altijd gezellig druk is. Wat ik leuk vind, is dat je hier de kans hebt een leuke band op te bouwen met de leden. En ik werk in een supergezellig horecateam!’

‘Een leuk team’
Nienke Visser

‘Mijn werk voor de ‘zwarte brigade’ bij de Goyer kan ik dankzij de flexibele werktijden perfect combineren met mijn studie Diergezondheid & Management. Ik heb het hier erg naar mijn zin, we hebben een leuk team en er heerst een gezellige sfeer.’