een tweede thuis

The Mansion is voor haar leden een tweede thuis. Bedrijfsleden vinden er een warm en sportief welkom voor hun zakelijke bijeenkomsten. Het clubhuis is ontworpen naar Amerikaans model en heeft een gezellig en stijlvol interieur dat in 2017 onder leiding van een gerenommeerd architect geheel is gerenoveerd.

Het intieme clubhuis heeft veel warme houtelementen. Centraal in de open ruimte staan een grote bar en lange gezellige tafels waar spelers de golfdag nog eens de revue kunnen laten passeren onder het genot van de culinaire prestaties van de keuken. Naast de brasserie is er een restaurant met open keuken en aan de andere kant van de open ruimte staan comfortabele banken en fauteuils waar kan worden genoten van de open haard of op de grote televisie golfwedstrijden kunnen worden bekeken.

'Ontworpen vanuit een internationale visie met een kwaliteit die het lokale clubniveau ontstijgt.'
Bruno Steensels, golfarchitect

Clubhuis

Clubhuis

Op de eerste verdieping bevinden zich twee aparte ruimtes met een eigen bargedeelte. Ideaal voor intieme bijeenkomsten of zakelijke meetings. De comfortabele kleedruimtes bevinden zich in het souterrain van het clubhuis.

Op het grote terras dat meer dan 2/3 van het clubhuis omzoomt, is het tot ver in het najaar heerlijk genieten in de zon of onder de alom aanwezige heaters.

Clubhuis

Clubhuis

 

Middels onderstaande link vind u de openingstijden van het clubhuis en de brasserie.

Openingstijden brasserie en keuken