state-of-the-art oefenen

Voor iedereen die het golfspel (nog beter) wil leren beheersen, is er de Goyer Golf Academy. De Academy beschikt over state-of-the art oefenfaciliteiten in combinatie met de 6-holes korte golfbaan (South Course).

De dubbeldeks driving range heeft hoogwaardige 'two-piece' ballen en is vrij toegankelijk voor:

  • Certificaathouders en abonnementhouders
  • Introducees en greenfeespelers die een starttijd geboekt hebben voor de North Course of voor de South Course en hun greenfee daarvoor hebben betaald
  • Lesklanten die een half uur voor en/of een half uur na de les willen inslaan/oefenen op de driving range
  • Lesklanten die op andere dagen willen oefenen
  • Een gast van een lid die op de driving range wil oefenen

De driving range is niet toegankelijk voor:

  • Niet-leden die alleen op de driving range willen oefenen, geen lesklant zijn en niet geïntroduceerd zijn.

Betaling voor het oefenen op de driving range is zowel bij de shop als bij de receptie mogelijk. Betaling altijd vóóraf. Leden en niet leden kunnen ook een e-range sleutel ophalen van de receptie. Deze kan worden opgeladen bij de receptie of in de shop.

Twee chipping greens
Naast de chipping green bij de driving range beschikt de Goyer over een extra grote oefenfaciliteit aan de zuidzijde van hole 9. Hier kunt u in alle rust en ruimte chips en pitches tot een kleine 50 meter oefenen. Ook ligt hier een greenside bunker naast de green.

Oefen putting green
Het 'Bent grass' van de fraaie greens op de Goyer, vindt u vanzelfsprekend ook terug op de oefen putting green naast het clubhuis.

Indoor putting
In de lesruimte is een verwarmde indoor putting green beschikbaar voor mensen die les hebben of een putter fitting hebben.