Onze 18 holes Championship Course

De North Course is een veelgeprezen ontwerp van de internationaal gerenommeerde architect Bruno Steensels en bestaat uit 18 holes, met een lengte van 6200 meter voor de heren en 5300 meter voor de dames. Kenmerkend in het ontwerp zijn de even afwisselende als uitdagende holes, de fraaie zandverstuivingen en de snelle 'Bentgrass' greens, aangelegd volgens USGA specificaties.

'EEN COMPACTE EN GOED DOORDACHTE INRICHTING DIE VAN ELKE HOLE EEN NIEUW AVONTUUR MAAKT. BIJ DE GOYER KUN JE JE ACHTERAF ELKE ACHTTIEN ONDERDELEN VAN DE BAAN GOED HERINNEREN.'
Léon, greenfeespeler

De onderstaande links verwijzen naar de handicaptabellen en baangegevens voor achtereenvolgens 18 holes, de eerste 9 holes en de laatste 9 holes apart. Daaronder vind u de plattegrond van de North Course en een impressie van de individuele holes.

 

De onderstaande links geven fly-by animaties van de individuele holes en als laatste zijn de gegevens per hole met een beschrijving gegeven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18Onderstaand diagram geeft de details en een beschrijving per hole. De details zijn in het kort ook samengevat op de scorekaart.