mededeling voor NGF competitiedeelnemers

Op deze pagina vindt u hieronder downloaddocumenten met alle relevante informatie voor de NGF competitie captains.  

Teamleden die daadwerkelijk aan een NGF competitiewedstrijd op de Goyer G&CC deelnemen, kunnen voorspelen onder de volgende condities:

  • Alleen na telefonisch reserveren (035-5393111); 
  • Speelmogelijkheden op maandag , dinsdag, donderdag en zaterdag na 14.00 uur indien starttijden beschikbaar; 
  • Maximaal 6 spelers (jeugd 4) van een team kunnen voorspelen; 
  • Voor het voorspelen rekent de Goyer G&CC tot 1 april 2022 het introductietarief van € 45,00. Vanaf 1 april 2022 bedraagt het voorspeeltarief € 65,00. Gastteams van Heren 1 en Dames 1 (36 holes) kunnen greenfee vrij voorspelen op basis van wederkerigheid. 

Onderstaande links geven toegang tot relevante (afdrukbare) documenten.


Update: Rijkswaterstaat heeft bericht dat de eerder aangekondigde werkzaamheden (zie onder) in het weekend van 1 - 4 april i.v.m. de weersomstandigheden niet doorgaan. De Goyer blijft dus goed bereikbaar


Bereikbaarheid tijdens de weekends 1-4 en 8-11 april 2022

Rijkswaterstaat heeft gedurende de komende weekends groot onderhoud aan de A1 ter hoogte van knooppunt Eemnes gepland.

Groot onderhoud aan de A1

Van vrijdag 1 april 21.00 uur tot maandag 4 april 05.00 uur is de hoofdrijbaan in de richting van Amsterdam naar Amersfoort gesloten. De Goyer blijft bereikbaar via de Parallelrijbaan.

Van vrijdag 8 april 21.00 uur tot maandag 11 april 05.00 uur is de parallelrijbaan in de richting van Amsterdam naar Amersfoort en naar de A27 gesloten. Dit weekend zult u, komende vanaf Amsterdam de A1 moeten volgen tot de afrit Baarn/Soest om vervolgens de A1 weer te nemen in de  richting van Amsterdam. U neemt dan afrit 9a. Bij vertrek richting Amersfoort/Utrecht rijdt u de A1 oprichting Amsterdam om bij de eerste afrit (Laren) vervolgens de oprit richt Amersfoort te nemen.

Voor meer informatie zie de website van Rijkswaterstaat <link>.
Houdt rekening met vertraging!