chef de partie

Do you have
what we're looking for?

Als chef de partie op de Goyer Golf & Countryclub werk je in een bekroonde keuken op één van de leukste en mooiste private golf courses van Nederland.

Met 850 leden en gasten die in de recent verbouwde brasserie of buiten op het zonovergoten terras culinair genieten van een lunch of diner. Altijd met een prachtig uitzicht over de golfbaan. De brasserie van onze Mansion staat bekend om z’n dagverse keuzemenu’s, signatuur Goyer gerechten en andere culinaire verwennerijen. 

Als zelfstandig werkend kok binnen onze club kun je volop je creativiteit kwijt. Je gaat deel uitmaken van onze eigen enthousiaste, hechte keukenbrigade. Waarbij geen enkele dag hetzelfde is. 


Dit zien we graag in jou
Je hebt de opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok afgerond.
Je hebt ervaring in de keuken van een restaurant of hotel.
Je hebt kennis van de HACCP standaarden.
Je bent creatief, stressbestendig, flexibel en een echte teamplayer.


Dit kun je van ons verwachten
Bij de Goyer Golfclub vind je het beste van twee werelden: werken op een prachtige locatie binnen een gedreven keukenbrigade. Je komt in een team van jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk de keuken van een golfclub runt met mensen die graag dat extra stapje zetten voor onze 850 leden.
Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en wordt er gestreefd naar een 4-daagse werkweek.

Lijkt het je wat? Stuur dan je CV met een korte motivatie en een pasfoto aan onze chef Mark Verbrugh @ mv@goyer.nl en je krijgt snel een reactie van hem terug. Je kunt ook alvast wat van je toekomstige werksfeer proeven op onderstaande link /onze-mensen/werken-op-de-goyer.