in het nieuws

100.000 euro voor Ronald Boef

De sponsordag voor blinde golfer Ronald Boef op 4 oktober is een groot succes geworden. Dankzij 26 betaalde flights, een spectaculaire veiling, spontane bijdragen en geweldige sponsors is liefst 100.000 euro opgehaald. Met dat geld - beheerd door de Bart de Graaff Foundation - kan Ronald Boef de komende jaren onbezorgd werken aan zijn droom: de beste van de wereld worden in zijn klasse van 100% blinde golfers. 

Aan de dag is door vele vrijwilligers gewerkt, onder aanvoering van initiatiefnemer Junior Zegger die ook als veilingmeester optrad. En er waren externe sponsors zoals Adrian Morley / Golfstore Morley, Mark Verbrugh, Cutter & Buck, Double C Catering, Golf4Charity, New Era Caps, Press Strategies, Roetz E-bikes, Royal Mougins, Soenil Bahadoer, Wijnkoperij De Gouden Ton, Wijnkoperij Wesseling, Bouwbegeleiding 't Gooi, Van Poelgeest BMW & Mini en Visio Foundation, kenniscentrum voor mensen met visuele beperkingen, die in geld, tijd en producten hebben bijgedragen om deze dag tot een succes te maken. De totale lijst met sponsors staat onder dit verslag.

Tijdens de dag was er ook een ‘Beat the Boef’ competitie, waarbij leden het op de oefengreen met putten opnamen tegen Ronald. Clublid Kay van de Linde maakte daarvan een videoimpressie.

Het Ronald Boef Charity Tournament werd mede mogelijk gemaakt door:

Adrian Morley / Golfstore Morley
Bouwbegeleiding 't Gooi
Chateau La Peyrouse
Cutter & Buck
Davey Porsius
Double C Catering
Duca del Cosma
Fairway Golftravel
Golf4Charity
Green Safari's
Hannah Skin Improvement Research
HD Rent
Hunt Brand Performance Agency
Joost Luiten
Kenneth Perez
Marianne Timmer
Marie-Stella-Maris
Mark Verbrugh
New Era Caps
Par 69
PGA Catalunya
Press Strategies
Restaurant Faulk
Roetz E-Bikes
Royal Mougins
Sligro
Soenil Bahadoer
Stichting De Blarickhof
Stichting Novum
Titleist
Van Poelgeest BMW & Mini
Wijnkoperij De Gouden Ton
Wijnkoperij Wesseling