in het nieuws

Succes Vince Van Veen in eerste ronde Q-school

Dankzij een puike laatste ronde van -3 heeft Goyer golfer Vince van Veen zich vrijwel zeker geplaatst voor de tweede ronde van de Qualifying School. Hij heeft daarmee een belangrijke stap gezet op weg naar een kaart voor de Europese Tour. In de 'first stage' staat onze speler nu gedeeld 20ste. In het veld van zo'n 120 spelers moest Vince bij de eerste 25 eindigen om door te mogen naar ronde twee. Met zijn totaalscore van -8 staat Vince nu gedeeld 15de en met nog enkele spelers in de baan moet dat ruim voldoende zijn voor plaatsing. 

Als Vince ook in Stage 2 goed presteert mag hij in november de Final Stage van de kwalificatie voor de Europese Tour spelen: een slopend zesdaags toernooi waar ook 'afvallers' van de Europese Tour aan meedoen. Voor de beste spelers ligt dan een kaart klaar voor de Europese Tour.

De score van Vince vindt u door op de volgende link te klikken https://www.europeantour.com/europeantour/qualifying/season=2018/tournamentid=2018586/leaderboard/index.html#/leaderboard