mensen ontmoeten en contacten onderhouden

Bij de Business Club staat de combinatie van Golf, Business & Pleasure voorop. De Goyer Business Club is een club van bedrijfsleden, sponsoren, Goyer leden en zelfs - nog – niet-Goyer leden. Wij hebben ieder jaar een kalender met sprankelende evenementen, die lang niet allemaal op de golfbaan plaatsvinden. De evenementen vormen het platform waar onze leden kennismaken met elkaar, met ieders ambitie en ieders bedrijvigheid. Dat daar dan onderling business uit voortkomt, is een logisch gevolg.

'Heel veel dank voor de organisatie. Ik vond het nu al het leukste evenement van de afgelopen 3 jaar! Wat een sfeer, leuke groep, supergastvrijheid en hoe hebben jullie dat weer kunnen regelen? Kortom bravo!'
Han Siem, december 2017

Het goede leven
De Business Club richt zich naast golf en business op het goede leven. Daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij en soms een interessante spreker die een verband legt tussen actualiteit, sport en/of bedrijfsleven.  Alle evenementen zijn volledig verzorgd opgenomen in het lidmaatschap van de Goyer Business Club. Introducees zijn altijd welkom tegen betaling.

Kosten
Als bedrijfslid heeft u automatisch toegang tot alle evenementen van de Goyer Business Club. Als (aspirant) certificaathouder of als externe kunt u ook lid worden van de Goyer Business Club.

  • Bedrijfsleden: €3750,- per jaar inclusief speelrecht Goyer Golfclub, bedrijfscompetitie en toegang tot 8 Goyer Business Club evenementen
  • (Aspirant) Certficaathouders: € 400,- per jaar inclusief bedrijfscompetitie en toegang tot 4 Goyer Business Club evenementen en 6 rondes bedrijfscompetitie.
  • Externen: €750,- per jaar inclusief toegang tot 4 Goyer Business Club evenementen

Meer informatie
Voor iedereen die interesse heeft, staat een online brochure klaar. Daarvoor of om u aan te melden, kunt u een mailtje sturen naar Marit Kroeze: goyerbc@goyer.nl onder vermelding van 'Business Club'.