unieke open golfwedstrijden

Met een vaste positie in de Top-20 van Mooiste golfbanen van Nederland is de Goyer Golf & Country Club zo'n plek waar recreatiegolfers graag een rondje willen lopen. Mede daarom gaan onze poorten eens per jaar open voor niet-leden woonachtig in het Gooi. Het Goyer Open vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 september 2018. Regionale recreatiegolfers kunnen die dag - zonder introductie van een Goyer lid - deelnemen aan een 18-holes wedstrijd op de North Course. Op zondag 2 september 2018 vindt het Goyer Open Voor Topamateurs plaats voor deelnemers uit heel Nederland en daarbuiten.

Voor een videoverslag van het Goyer Open in 2017 klikt u hier.

HET IS GEWOON LEUK EN GEZELLIG VOOR GOLFERS UIT DE REGIO, OM EEN KEER TEGEN EEN HEEL VRIENDELIJK TARIEF EEN WEDSTRIJD TE SPELEN OP ONZE BAAN EN DAARNA EEN HAPJE TE ETEN OP ONS TERRAS OF IN HET PAS VERBOUWDE RESTAURANT.
Bart-Jan van Genderen, voorzitter

 

Goyer Business Open
Golf is bij uitstek een sport waar naast sociale, ook zakelijke contacten worden gelegd en verstevigd. Het populaire Goyer Business Open is een golfwedstrijd die is bedoeld om die zakelijke contacten meer glans te geven en het zakelijke netwerk op een ontspannen manier uit te breiden.