Goyer Open: een zonnig succes!

De twee Goyer golfdagen op zaterdag 1 en zondag 2 september zijn een groot succes geworden. Een zonnig succes met heerlijk nazomerweer, spannende wedstrijden en enthousiaste deelnemers.

Op Zaterdag 1 september stond de Goyer Challenge op het programma voor leden en niet-leden uit de omgeving van het Gooi. Liefst 140 deelnemers gingen om acht uur in de ochtend van start en de laatste flight verliet na half drie in de middag de eerste tee.

De inwendige mens werd gedurende de hele dag niet vergeten met overdag een buffet in het clubhuis en een door 2Food.nl gesponsorde candybar en verantwoorde drankjes in de baan. Het avondprogramma  dat rond 19.00 van start ging, was een groot succes met een welkomstdrankje en een mooi diner. 

De dag kende dus eigenlijk alleen maar winnaars al noemen we ook nog even de príjswinnaars:

  1. Willem Klinkert met 39 stableordpunten na cardmatching
  2. Trix de Pont – Koster ook met 39 
  3. Michel Okma met 38

Ook was er nog een tombola met werkelijk prachtige prijzen van diverse trouwe en nieuwe sponsors zoals slager Paul Stut, Wijnkoperij Wesseling, Mooi Parfumerie, Vishandel Blaricum, Bakkerij Wassenaar, Tankstation Vos, Ijssalon De Hoop, Moeke Spijkstra, PCI Nederland en Fischer Nederland.

Dankzij de opzwepende muziek van Dj Greg en gast-DJ Maurice van Veen werd er tot in de late uurtjes gedanst in ons clubhuis.

Amateur Open

Het Amateur Open van zondag had eveneens heerlijk golfweer, zelfs nog wat beter dan de dag ervoor. 72 deelnemers met lage handicaps gingen vanaf 11.00 de strijd aan op de perfect geprepareerde baan. De lunch kon men zelf samenstellen dankzij wederom een mooi en uitgebreid lunchbuffet. De tees van hole 1 en 10 zagen er professioneel uit dankzij de fraaie borden van hoofdsponsor Bouwbegeleiding Het Gooi. 

Het zou een ongekend spannende strijd worden bij de heren, zelfs was er een play-off nodig tussen onze eigen Kenneth Perez en Koen Kouwenaar die beiden een ronde 73 liepen. Op de 18deplay-off hole werd Koen met een fraaie birdie winnaar. Martijn Horters werd derde met 74, bijna-professional Vince van Veen werd vierde met 75 evenals Alvaro Martinez-Rumbo die na cardmatching vijfde werd. Beste dame was Evelyne van Ewijk, de speelster van de Eindhovensche bracht een score van 80 binnen.

Het Goyer open werd mede mogelijk gemaakt door Weijntjes Hang en sluitwerk, Zaal Elektro, GreyPear, OrangePear, RegenwaterBufferNL, HKI interieurbouw en Bouwbegeleiding Het Gooi.