Exclusief topevenement

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 organiseert de Goyer Golf & Country Club alweer de 5e editie van de Goyer Open: hét jaarlijks terugkerende exclusieve topevenement voor leden van De Goyer én golfers wonend in de Gooi- en Vechtstreek, dat over twee dagen wordt gespeeld op onze prachtige baan. Twee topdagen met uitmuntende catering gevolgd door de prijsuitreiking op het mooiste terras van het Gooi.

Gesponsord door Bouwbegeleiding Het Gooi.  

Bouw Begeleiding Goyer


De Goyer Open 2018 bestaat uit twee topwedstrijden:

  1. De Goyer Challenge is op zaterdag 1 september en is open voor dames en heren 35 jaar of ouder met een maximale handicap van 36 die lid zijn van De Goyer of woonachtig zijn binnen een straal van 30 kilometer*. Het is een stableford wedstrijd vanaf de medal tees, met aansluitend een walking dinner.
    De inschrijving is inmiddels gesloten.
  2. De Goyer Amateur Open is op zondag 2 september en is exclusief toegankelijk voor heren en dames topamateurs uit heel Nederland ouder dan 18 jaar met een maximale handicap van 9.9. Aanvang 11.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom om te aanschouwen hoe de beste spelers en speelsters van Nederland de strijd met elkaar aangaan op onze baan.
    De inschrijving is inmiddels gesloten.

 
* Woont u binnen onderstaande groene cirkel? Dan kunt u meedoen aan de Goyer Challenge van zaterdag 2 september. Leden van de Goyer kunnen meedoen ongeacht hun woonplaats. Neem bij twijfel even contact op met de organisatie via goyeropen@gmail.com

Inschrijfformulier Goyer Challenge 2018

De Goyer Challenge is op zaterdag 1 september en is open voor dames en heren 35+ met een maximale handicap van 36 die lid zijn van De Goyer of woonachtig zijn binnen een straal van 30 kilometer van De Goyer (zie onderstaande kaart of u in aanmerking komt). Start vanaf 08.00 uur. Het is een stableford wedstrijd vanaf de gele/rode tees, met aansluitend een borrel, feestelijk walking dinner en spetterend feest. De kosten bedragen €50,= voor leden en €70,= voor niet leden, te voldoen aan de wedstrijdtafel. Dat is inclusief ontvangst met koffie en koek, greenfee, frisdranken en hapje door de baan, borrel, 6-gangen walking diner en het feest. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers. Bij overinschrijving krijgen spelers die minder dan twee keer hebben deelgenomen aan eerdere edities voorrang. Partners van deelnemers zijn welkom voor de borrel, het 6-gangen walking diner en feest voor slechts €40,= p.p.

Let op: onderstaand formulier is alleen voor niet-leden van de Goyer. Goyer leden moeten zich inschrijven via de wedstrijdmodule elders op deze website. Leden en niet-leden kunnen zich slechts voor één van de twee Goyer Open wedstrijden inschrijven! Voor vragen kunt u contact opnemen met het organisatiecomité via goyeropen@gmail.com.

 

 

Inschrijfformulier Goyer Amateur Open

De Goyer Amateur Open is op zondag 2 september en is toegankelijk voor heren en dames top amateurs uit heel Nederland ouder dan 18 jaar met handicap tot 9.9. Spelvorm is individueel strokeplay vanaf witte/blauwe tees. Aanvang vanaf 11.00 uur. Kosten €25,=. Leden en niet-leden kunnen zich slechts voor één van de twee Goyer Open wedstrijden inschrijven! Voor vragen kunt u contact opnemen met het organisatiecomité via goyeropen@gmail.com.

Bovenstaande contactformulieren voldoen aan de AVG-wetgeving.