genieten van een fraaie golfcourse

Als gast van de Goyer Golf & Countryclub waant u zich even ver weg van de hektiek van de Randstad. Wij laten mensen van buitenaf graag genieten van onze fraaie golfcourse en de stijlvolle ambiance van onze faciliteiten. Ons clubhuis en kleedruimten zijn - zoals u mag verwachten van een vijfsterren golfclub - van alle gemakken en comfort voorzien.

Greenfee spelers
Het 18-holes tarief voor greenfee spelers is 125 euro. Dit geldt ook voor leden van een andere, bij de NGF aangesloten golfclub. U kunt van maandag tot en met donderdag spelen. Telefonisch reserveren kan tot maximaal 7 dagen van tevoren. Er geldt een handicap eis van 28 (dames) en 24 (heren).


Als je de statige oprijlaan op komt, voel je al de kwaliteit en heb je meteen het vakantiegevoel. 
Remco, greenfee speler

 

Op uw speeldag ontvangt onze caddymaster u graag in 'the Mansion', ons in Amerikaanse bouwstijl opgetrokken clubhuis. Handdoeken zijn in de kleedkamers aanwezig. U kunt vanzelfsprekend ook gebruik maken van ons bekroonde restaurant en de oefenfaciliteiten. Kaartjes of munten voor de ballenautomaat kunt u bij de shop achter de balie kopen.

Vergeet u niet om bij het ophalen van uw scorekaart en taslabel bij de receptie in het clubhuis (minimaal 15 minuten voor de daadwerkelijke starttijd) uw NGF-kaartje te laten zien? En net als bij andere verenigingen zijn ook op de Goyer schoenen met metalen spikes niet toegestaan.

U kunt per jaar maximaal 5 keer op de Goyer spelen. Wilt u een tweebal spelen dan kan dat van 08.00 tot 09.30 uur.

Introducés
Als u bent uitgenodigd door een lid van de Goyer hebt u minimaal baanpermissie nodig. Vergeet u niet uw NGF-kaartje mee te nemen voor de registratie? 
U kunt per jaar als gast maximaal 10 keer op de Goyer spelen. De eerste vijf keer bedraagt het tarief voor introducés 42,50 euro. Na vijf keer berekenen we 125 euro per introducé.

Een lid kan per flight maximaal 3 introducés meenemen. Een vierde gast wordt aangemerkt als greenfee speler.