hoe mooi kan een golfdag zijn?

Twee golfbanen en ruime oefenfaciliteiten op één domein. Zon, weer en wind. De elementen. Lekker buiten. Een optelsom van lekkere slagen. Van sportieve momenten en van volop genieten.

De Goyer Golf & Countryclub beschikt over twee banen: de North Course en de South Course. De North Course beslaat 18 holes en meet een lengte van 6200 meter voor heren en 5200 meter voor dames. 

EEN COMPACTE EN GOED DOORDACHTE INRICHTING DIE VAN ELKE HOLE EEN NIEUW AVONTUUR MAAKT. BIJ DE GOYER KUN JE JE ACHTERAF ELKE ACHTTIEN ONDERDELEN VAN DE BAAN GOED HERINNEREN. 
Léon, greenfeespeler

Geel
Par heren  72
Lengte heren 5883 m
Course rating heren 72.3
Slope rating heren 136

Rood
Par dames 72
Lengte dames 4993 m
Course rating dames 72.7
Slope rating dames 131

Handicaptabellen van de North Course 
Wilt u een qualifying kaart lopen op onze 18 holes wedstrijdbaan en graag weten hoeveel slagen u krijgt behorend bij uw (club)handicap? Met behulp van de handicaptabellen kunt u exact uw playing handicap opzoeken. Uw playing handicap geeft het aantal extra slagen boven PAR van onze North Course  hole 1 tot en met 18 weer.

Downloads

Download hieronder PDF bestanden van PH Heren Winter, PH Heren Zomer, PH Dames Winter en PH Dames Zomer. Door met uw cursor over de pijltjes te bewegen, verschijnt automatisch de naam van het desbetreffend document.


 

North Course in vogelvlucht
Alle holes van de North Course zijn vastgelegd met een drone om zo een mooi overzicht te krijgen van alle holes en hun greens. Leden, maar vooral ook niet-leden kunnen op deze manier vooraf en achteraf inzicht krijgen in de individuele holes van de North Course. Voor een blik op iedere hole vanuit de ruimte kunt u hier klikken.

South course in vogelvlucht
Het golfdomein van de Goyer omvat ook vijf hele leuke PAR 3 banen en een PAR 4 baan (de South Course). Praktisch aangelegd vlakbij het clubhuis en in de directe nabijheid van de andere oefenfaciliteiten is de South Course echt ideaal om de approach te oefenen. Voor een indruk van deze korte holes kunt u hier klikken.

'IK KEN NIET ZO SNEL EEN BAAN VAN 6 HOLES DIE ZICH KAN METEN MET DEZE BAAN. PRIMA AFSTANDEN (SOMS TOT 155 METER), GOEDE GREENS, BUNKERS EN OP LAATSTE HOLE WATER WAAR JE OVER HEEN MOET SLAAN. ECHT LEUK OM JE KORTE SPEL TE OEFENEN.' 
Jeroen, 2016

Handicaptabel Heren WinterHandcaptabel Dames WinterPlaatselijke regels / Local Rules